Stupčanica predstavila tri nova pojačanja uoči početka nove sezone

Stupčanica predstavila tri nova pojačanja uoči početka nove sezone

Naš klub s ponosom je predstavio tri nova pojačanja koja će ojačati našu ekipu pred početak nove sezone u Prvoj ligi FBiH.

www.nkstupcanica.ba

13.08.2024 07:00

LIGA

PODIJELI

Naš klub s ponosom je predstavio tri nova pojačanja koja će ojačati našu ekipu pred početak nove sezone u Prvoj ligi FBiH. -- Dino Kalesić, iskusni centralni vezni igrač rođen 1997. godine, pridružio se našem timu iz FK Sloboda Tuzla. Njegovo ime već je dobro poznato ljubiteljima domaćeg fudbala, a očekujemo da će svojom energijom i iskustvom značajno doprinijeti našoj igri u sredini terena. -- Uz njega, naš klub je pojačao i mladi napadač Gabrijel Mačić, rođen 2006. godine, koji dolazi iz Fudbalske Akademije Burgenland. Gabrijel, bivši reprezentativac Austrije, donosi dodatnu snagu u ofanzivnom dijelu našeg tima. -- Treće pojačanje je Ali Pašić, desni bek rođen 2005. godine, koji je prošao sve selekcije FK Željezničar. Ali će, bez sumnje, svojim talentom i mladošću donijeti svježinu u našu odbranu. -- S ovim pojačanjima, naš klub ulazi u novu sezonu s jasnim ciljem – boriti se za ulazak u WWin ligu BiH. -- Početak Prve lige Federacije BiH počinje u subotu, 17. augusta, kada će naš klub odigrati prvu utakmicu protiv Radničkog Lukavac u 17:00 sati.

PODIJELI



Najnovije vijesti

KONTAKT

Nogometni klub Stupčanica

Olovo, Bosna i Hercegovina

Tuzlanska bb, 71340 Olovo

nkstupcanica@yahoo.com

PRATITE NAS

KORISNI LINKOVI

Sadržaj, dokumenti i informacije koje pronađete na web stranici domena nkstupcanica.ba namenjeni su za ličnu upotrebu korisnika i mogu se koristiti uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava, kao i prava trećih strana. NK Stupčanica polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela domene nkstupcanica.ba smatra se kršenjem autorskih prava, i može rezultirati sudskim i drugim postupcima protiv osobe koja je prekršila ta prava. Svi sadržaji objavljeni na domeni nkstupcanica.ba se mogu prenositi uz obavezno navođenje izvora, autora i linka.